just me.

just me.

luni, 3 ianuarie 2011

2010 -> un an pliiiinn.

A fost cel mai frumos an din viata mea pana acum, fara discutii. Cat am ras si am plans anul asta nu am reusit in 16 ani de viata. Mi-am facut prieteni . de fapt nu. nu mai cred in prieteni! De aseara. NU! Din 2011 nu mai cred in prieteni!  am pierdut legaturi. Am cunoscut persoane minunate.. Am aflat ce insemana sa te simti dorita. sau ce inseamna sa te simti in plus.
Un an blestemat. Blestemat cu nenorociri dar si cu amintiri.
A fost anul cel mai initiatic .. de fapt nu a fost .. inca mai exista, pentru mine e inca viu. Ma leaga prea multe de el ca sa recunosc ca am intrat intr-un nou an.

Am invatat ca nimeni nu merita nimic, ca daca ti-e dor nu poti face nimic, ca unele persoane te uita desi le iubesti enorm, ca pentru a cladi o relatie e nevoie de ratiune si nu de ''las` ca merge si asa'' , ca poti distruge totul printr-un singur cuvant, ca distractia e distractie si atat, ca nu exista prieteni decat cunostinte, ca am parinti minunati [cand vor sa fie asa], ca sangele nu aseamana 2 persoane... cate nu am invatat anul asta? cateee?
Am facut cele mai oribile lucruri, cele mai infecte, am descoperit noi placeri si noi iubiri, am aflat ce inseamna sa nu existe iertare, am dat cadouri .. poate cele mai multe din viata mea, am gresit ENORM.. dar nu regret nimic. Pentru ca daca as regreta atunci nu mi-as merita viata!

2011 si deja mam schimbat. 3 zile care m-au marcat. m-au facut sa leg multe lucruri, sa schimb, sa imi doresc, sa renunt... si sper  sa se vada, sa pot trece peste, sa sper.
Sper sa am un an plin de amintiri si iubire. ATAT! 


La multi ani!

Un nou inceput. [sper.]

Am blogul asta de vreun an si ceva. Mi-a venit de multe ori cheful sa scriu dar am zis lasaaa :-j ca oricum imi stiu prea multi viata. Ceva a facut ca printre ''lucrurile'' pe care ar trebui sa le fac in 2011 sa fie si sa tin blogul asta activ. SI ASA VA FI! i promise ♥

the sense of my life.