just me.

just me.

marți, 7 iunie 2011

Esti aceiasi, si totusi altfel..Alergăm dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat, dar fericirea e AICI, aproape.Ne-am intalnit intr-un context nepotrivit, eu imbracata de club, cu o fustita de 3 degete intr-o iarna tarzie, la o ora tarzie, in Piata Mica a Sibiului, in timp ce tu bad boy-ul cu shoesi ma priveai cu o atractie specifica ,dar cu cea mai mare indiferenta din lume.
Daca ai fi stiut ca vei ajunge sa ma iubesti! Ca eu te voi face fericit!..

Dupa 45 de minute de asteptat(45 MINUTE!!!), dupa 45 de minute in care ardeam de nerabdare sa te cunosc,sa aflu cine e baiatul de care prietena mea imi spunea atatea..

M-ai vrajit cu privirea ta ..perversa,pentru mine , in timp ce prietenul tau o considera ”privire de om care nu stie ce se intampla”. Ciudat, dar ma treceau fiori ai extazului de fiecare data cand ochii nostii se intersectau..  
Orele s-au scurs, iar la plecare ,tu, m-ai pupat ”din greseala” pe jumatate de buze. Confuzia mi s-a citit pe fata urmatoarele zile, oare fusese ceva intamplator? Oare teoria mea ca nimic nu este intamplator in viata se ducea pe apa sambetei? 

Mi-am continuat noaptea in club la ziua unei colege, si miam varsat efectul hormonilor in primul baiat ce mi-a iesit in cale, poate numai pentru ca te vedem pe tine in toate exemplarele de sex masculin. 
Asa ai reusit sa pui stapanire pe mintea mea in urmatoarele zile..
Dar entuziasmul mi-a trecut repede ca apoi sa uit complet de tine, spulberandu-mi-se toate visurile..

Nu am mai auzit nimic de tine o luna, si nici nu ma mai interesai..
Ca apoi pura intamplare, sau controversatul destin, in care nu prea cred, a ajutat la revederea noastra. NU te priveam decat intamplator, erai un simplu baiat pe care l-am cunoscut in cadrul unei simple iesiri cu o prietena si iubitul ei. Nu imi inspirai nimic si eram convinsa ca persoana mea va fi ignorata total de tine..
Dar tu ai avut grija sa nu se intample asa..
Ai gasit momentul oportun sa te apropii de mine , ca in 3 secunde sa devenim cei mai apropiati si sa fim nedespartiti toata seara.. atat de apropiati incat a doua zi sa simtim lipsa unul celuilalt.
Parca, lipsea o parte din mine, iti doream din nou imbratisarea si prezenta..


Au urmat doruri, tentatii, orgoliu si dorinte..
Ca apoi frumoasele noastre revederi sa fie cele mai placute ,iar tu dupa atat timp de nehotarare sa ai curajul clipei noastre in 2..
Si atractia noastra,intalnirea noastra ca a unor 2 indragostiti, lipsa noastra de comunicare verbala dar exces de cea trupeasca si conexiunile dintre noi sa se transforme intr-o splendida relatie.


 ♥ .