just me.

just me.

joi, 9 iunie 2011

Aberez la 8 dimineata..

Ma bantuie mii de ganduri.. Uneori  si eu ma mir de ”minunile” pe care le debitez.
Noaptea e pentru mine o alta viata, o alta realitate care ma satisface. Exista nopti tarzii in care incerc sa gasesc rezolvarea unor probleme existentiale cand gasesc scapari inedite, de care sunt atat de convinsa in reusita lor incat as vrea sa fie mereu noapte.
Stau in fata simplei mele agende, intr-o ora plictisitoare de romana, ca toate altele de  fapt, si incerc sa scriu despre altceva,dar nu pot.
Privesc laptopul la 10 cm de mine cu nesansa, sunt sigura ca daca l-as deschide ideile mi-ar veni val numai cand as vedea poza cu noi 2 pe desktop..
Vreau sa scriu despre Tine, dar tot ceea ce ma inconjoara ma copleseste. Atentia mi se pierde in prostia celorlalti..
Ma pierd in versuri de Eminescu, Arghezi, Blaga.. Ma pierd in zgomotul gumei de sters, in vocea profei de romana care m-a bantuit tot anul..
Ma pierd in gesturile colegei mele de banca la care am urlat ieri exagerat si care probabil e suparata pe mine dar mi-e lene sa imi cer scuze (si-o merita), ma pierd in tot ce au insemnat colegii mei in tot acest an de scoala.. , in amintirile cu ei.
Ma pierd in dorinta de a nu ploua in weekend , ca sa putem merge cu cortul. Ma pierd in dorinte , in dorinte cu tine, pline de tine..
Ma pierd in geanta mea plina de ”chestii de supravietuire ale fetelor”, ma pierd in lumea mea complicata .
Ma pierd in tine si visez..


♥.